Ajutoarele lui Moș Crăciun. O familie cu patru copii din Buzău a primit o casă nouă, construită de polițiști

O familie cu patru copii din Verneşti a primit, de Crăciun, o casă nouă, construită de polițiști.

O familie cu patru copii din localitatea buzoiană Verneşti a primit în dar, de Crăciun, o casă nouă, construită de poliţişti. Familia locuia într-o anexă, iar noua locuinţă a fost construită în decurs de numai trei zile, relatează Agerpres.

De această nevoie aflasem cu puţin timp în urmă, când pe internet se cerea ajutorul pentru o familie cu patru copii, care locuia într-o anexă şi care avea nevoie urgent de un cămin înainte de vremurile geroase ale lunilor de iarnă. Nu ştiam în ce măsură vom putea oferi ajutor într-un timp atât de scurt, aşa că am hotărât să facem o vizită la faţa locului, pentru o evaluare a necesităţilor şi o analiză a resurselor. Ne-a întâmpinat mezinul familiei, Tudorică, în vârstă de numai 4 anişori.

După o scurtă şi totuşi cuprinzătoare conversaţie cu micuţul, ne-am dat seama că nu avem de ales, că nu este doar o încercare de a-i ajuta, că de fapt trebuie să reuşim în ceea ce ne-am propus. Într-o mobilizare de forţe impresionantă şi în timp record, am reuşit să facem ca cei mici să aibă un acoperiş nou deasupra capului, cu utilităţi, cu voie bună şi mulţumire în ajun de sărbătoare. Aşa că, după numai 3 zile de efort susţinut, cei doi părinţi şi copiii lor, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, ne-au sunat să ne mulţumească şi să ne întrebe dacă pot muta mobilierul în locuinţă, să îi prindă Crăciunul în casa nouă şi curată, povestesc reprezentanţii IJP Buzău.

Şi gesturile frumoase, făcute cu suflet, au continuat. Aceştia au mai oferit în dar tablete, televizoare şi alimente mai multor familii nevoiaşe.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel