Agent de pază lovit şi ameninţat cu pistolul, la un centru comercial din Galați

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un agent de pază a fost victima unei agresiuni violente, iar autorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost reținut de către autorități pentru acțiunile sale.

Totul a început când soția bărbatului, în vârstă de 39 de ani, a încercat să parcheze autoturismul pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități, deși nu făcea parte din această categorie. Conform comunicatului de presă emis de către Inspectoratul de Poliție Județean Galați, agenții de pază i-au cerut acesteia să elibereze locul respectiv. În momentul intervenției angajaților de securitate, bărbatul de 53 de ani, soțul femeii, a escaladat situația și l-a agresat fizic pe unul dintre agenții de pază, în vârstă de 24 de ani. Mai mult, acesta l-a amenințat cu un pistol pe care îl deținea asupra sa.

Pistolul a fost descoperit asupra agresorului și a fost confiscat de către polițiști. Ulterior, toate persoanele implicate în acest incident au fost conduse la sediul secției de poliție pentru continuarea cercetărilor. Analiza armamentului a arătat că acesta este un pistol neletal cu proiectil de cauciuc, calibrul 45, deținut legal de către agresor, cu permis de armă tip B.

În urma audierilor și administrării probatoriului, polițiștii au reținut bărbatul de 53 de ani pentru 24 de ore. În plus, procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia, însă judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Galați a decis plasarea sa în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel