Adrian Ursu - Dan Barna, replici dure la Antena 3 despre Dragnea

Scutaru Cristina / 18 iul 2018 / 09:52 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna
Descriere foto: Dan Barna

Pe Facebook, printre #rezist, a început să circule un mesaj care s-a viralizat ”Dragnea fură de la copii săraci” după condamnarea lui în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Pe marginea acestui subiect, jurnalistul Adrian Ursu și Dan Barna, președintele USR, au avut un schimb de replici la Antena 3.

”Nu cred că am avut vreodată dialog, dar am o întrebare pentru dumneavoastră. Ce făceau copiii cu banii pe care i-a furat Liviu Dragnea? Ați zis că a furat banii copiilor”, a zis Adrian Ursu.

”Este hazlie întrebarea, dar realitatea este că de acele sume trebuia să beneficieze Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Teleorman”, a spus Dan Barna, la care jurnalistul a adăugat: ”Dar copiii ce făceau cu banii? Că dumneavoastră ați zis de banii pe care Dragnea i-a furat de la copii”.

”Ar fi beneficiat de servicii de îngrijire, de asistenți mai buni, poate de o alimentație mai bună”, a replicat Dan Barna.

”Dumneavoastră ați condus vreodată vreo firmă sau instituție?”, a continuat Adrian Ursu.

”Bineînțeles. Ce întrebare e asta?”, a zis președintele USR.

”E o întrebare. Există niște condiții bugetare în instituții... Dacă ați condus vreodată vreo firmă sau instituție care are buget, știți bine că nu se pot muta pozițiie bugetare. Ca urmare, banii respectivi, dacă femeile cu pricina ar fi lucrat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, erau destinați plății salariului unor secretare”, a mai spus jurnalistul.

”Și copiii ar fi avut doi asistenți sociali”, a punctat liderul USR. 

”Nu, femeile acelea nu erau asistente sociale. Asta este greșeala pe care o faceți din superficialitate. Banii nu puteau fi mutați către copii. Erau destinați salariilor unor funcționari”, a zis Adrian Ursu.

”... care ar fi lucrat pentru copii, nu pentru PSD”, a completat Dan Barna.

”... nu ar fi lucrat pentru copii neapărat, ci pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman”, a conchis Dan Barna.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24