Adrian Ursu consideră incalificabil gestul lui Augustin Zegrean, președintele CCR

Jurnalistul Adrian Ursu este de părere că gestul președintelui Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean, de a râde de cei care-l acuză că le-a furat votul este incalificabil.

"Este foarte grav că judecători din România, că e vorba de preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie sau membri ai Curţii Constituţionale, sunt huiduiţi", a comentat Adrian Ursu, la Antena 3. Jurnalistul a continuat: "Aşa ceva nu ar trebui să se întâmple, pentru că aceşti oameni ar trebui să fie reprezentanţii onorabili ai unor instituţii pe deplin credibile".

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, după ce a fost audiat la Parchetul Instanţei Supreme, că rezultatul referendumului din 2012 pentru demiterea fostului preşedinte Traian Băsescu nu ar fi fost altul dacă nu exista erata redactată de CC. La ieşirea din PICCJ, Augustin Zegrean a fost huiduit  și întrebat de ce crede că se întâmplă acest lucru, preşedintele CCR a răspuns: "Întrebaţi-i pe ei". "Faptul că domnul Zegrean își permite să râdă de cei care socotesc că le-a fost furat votul este incalificabil sau, mai degrabă, descalicant pentru președintele CCR. A râs la fraza 'ăștia spun că le-am furat votul'", a comentat Adrian Ursu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel