Adrian Năstase, absent de la şedinţa solemnă a Parlamentului: ”Nu ştiam nimic”

Adrian Năstase FOTO AGERPRES
Adrian Năstase FOTO AGERPRES

Aderarea României la NATO este o realizare la care au contribuit toate partidele politice, a afirmat marţi fostul premier Adrian Năstase. 

„Pe 29 martie 2004, am depus instrumentele de ratificare, la Washington, pentru aderarea la NATO, iar, câteva zile mai târziu, în 2 aprilie, a fost înălţat steagul României la sediul NATO de la Bruxelles. Am scris şi am vorbit, de-a lungul anilor, despre importanţa istorică a acestei decizii. Şi, după 15 ani, realizăm semnificaţia unei realizări la care au contribuit toate partidele politice din România.

Cu toate acestea, efortul final cel mai important a fost depus de Guvernul PSD pe care l-am condus, iar depunerea instrumentelor de aderare de către mine, în calitate de prim-ministru, şi ceremonia de pe Peluza din faţa Casei Albe rămân, în amintirea mea, unele dintre cele mai frumoase amintiri', a scris Năstase pe blog.

Totodată, fostul premier a explicat de ce a lipsit de la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO. 'Ieri m-au sunat mai mulţi prieteni pentru a mă întreba dacă am fost invitat. Nu ştiam nimic. În această dimineaţă m-am interesat. În final, la ora 12,00, am primit o invitaţie pentru ora 14,00! În aceste condiţii, din păcate, nu voi putea participa', a spus Năstase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel