Adolescent de 14 ani, răpit şi abandonat pe câmp

rapit 2
rapit 2

Un adolescent de 14 ani a fost găsit abandonat pe un câmp din judeţul Sălaj, legat la mâini şi picioare şi cu căluş în gură. El spune că a fost răpit de doi bărbaţi mascaţi din scara blocului, când pleca la şcoală.

[caption id="attachment_70923" align="alignleft" width="150" caption="Foto: Intact images"][/caption] Se pare că adolescentul a fost abandonat în localitatea Hereclean, dintr-o maşină în care se aflau mai mulţi indivizi. Băiatul se află în stare bună.

Adolescentul a fost găsit de nişte trecători, în tufişuri, uşor rănit la picioare. El avea mâinile şi picioarele legate şi purta căluş în gură.  În prezent, adolescentul se află în stare de şoc, însă este capabil să vorbească cu poliţiştii.

Totuşi, se pare că adolescentul  şi-ar fi înscenat singur răpirea, conform ultimelor cercetări efectuate de poliţie.

"În jurul orelor 10.00, am fost anunţaţi că pe marginea unui drum a fost găsit un copil legat la mâini, la picioare şi cu o cârpă în gură. Ne-am deplasat la faţa locului şi am găsi un băieţel de 14 ani, care a spus că, în scara blocului, a fost abordat de o persoană mascată ce i-ar fi pus în gură o cârpă îmbibată cu o substanţă ce l-a adormit. S-a trezit pe marginera drumului. După discuţiile purtate cu el, s-a dovedit că duminică băiatul a fost apostrofat de părinţi din cauza situaţiei şcolare şi şi-ar fi înscenat prorpria răpire", a declarat la Realitatea TV Dumuţa Tincuţa, purtătorul de cuvânt al IJP Sălaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel