”Adevărul” a fost vândut către Cristian Burci și Arpad Paszkany

adevarul-holding-logo
adevarul-holding-logo

Trustul de presă Adevărul ar fi fost vândut oamenilor de afaceri Cristian Burci și Arpad Paszkany scrie pesurse.ro

Miercuri a apărut anunțul unor discuții exploratorii între conducerea editorială a Holdingului Adevărul și omul de afaceri Cristian Burci privind o eventuală achiziționare a trustului de presă deținut de Dinu Patriciu.

Numai că la data anunțului acestor discuții tranzația a fost deja făcută, susțin surse apropiate tranzacției, informează pesurse.ro.

Cristian Burci a cumpărat Cotidianul Adevărul, Forbes, 500 miliardari, Foreign Policy România, Dilema veche şi Dilemateca. Foarte probabil ca în curând să rămână doar Adevărul iar restul produselor să fie condiderate neviabile din punct de vedere economic.

Tabloidul Click va avea însă un alt proprietar - omul de afaceri Arpad Paszkany, cunoscut mai ales pentru că face regulile la CFR Cluj.

Managerul general al Holdingului Adevărul, Peter Imre va fi menținut în funcție precizează aceleași surse.

Informația a fost confirmată de Cristian Burci. Într-un interviu acordat Pagina de Media, omul de afaceri spune că a semnat Head of terms pentru preluarea Adevărul Holding.

”În zece zile, vor fi finalizate actele de preluare”, a spus Burci

Acordul prin care el va prelua în totalitate Adevărul Holding a fost încheiat la trei fără zece dimineața, după 20 de ore de negocieri.

Discuțiile cu Dinu Patriciu au început săptămâna trecută, spune Burci, dar negocierile cele mai intese s-au purtat ieri. După 20 de ore de discuții, miercuri, 5 septembrie, la trei fără zece dimineața, Cristi Burci s-a înțeles cu reprezentanții Adevărul să preia grupul de presă.

La sfârșitul lunii mai, în presă a apărut informația că Arpad Paszkany, patronul campioanei CFR și deținătorul unui proaspăt fondat trust de media din Cluj, e în negocieri cu șefii ”Adevărul Holding”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel