EXCLUSIV  Adele Chirică: Adio 38! O ultimă privire înapoi la tot ce mi-ai fost

Adele Chirică, mama lui Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet, şi președinta Asociației pentru Dravet, își sărbătorește, pe 13 aprilie, ziua de naștere.

"Adio 38! O ultimă privire înapoi la tot ce mi-ai fost. Ai fost un an greu... ai fost anul care i-a readus lui Davis crizele și mie o nouă operație, un nou diagnostic!

M-ai încercat greu dar mi-ai lăsat și amintiri frumoase. Pentru ele îți mulțumesc.

39... fii tu tot ce 38 nu a fost!", a scris Adele Chirică pe Facebook.

Clinica Dravet

Printre momentele frumoase se numără și înființarea Clinicii Dravet, "un vis devenit realitate", după cum spunea Adele Chirică în cadrul unui interviu acordat DC News.  "Clinica reprezintă un număr de medici neurologi, cardiologi, ortopezi și psihologi, care nu doar că știu ce înseamnă Dravet, însă au și răspunsuri la întrebările tale, de mamă de copil cu Dravet, și știu ce trebuie să facă", declara Adele Chirică, oferind și un exemplu în acest sens.

[citeste si]

"Copiii cu Dravet au probleme și cu picioarele. Am fost cu Davis la un spital privat, la un medic ortoped, renumit, foarte renumit. Am plătit atunci 300 RON consultația ca să îmi spună că dânsul nu a auzit nimic despre boala lui Davis și, dacă am ceva studii, să îi trimit și lui și ne vedem după ce studiază și știe ce să îmi spună. I-am trimis în aceeași zi. Nu mi-a mai răspuns niciodată și, după o săptămână, mi-a transmis că a citit, dar nu vrea să se bage! Știi ce a fost în inima mea? Nu. Furie, durere, frustrare că nu am cum să îmi ajut copilul. Am învățat neurologie, dar nu și ortopedie, și nu știam dacă fiul meu are nevoie de operație sau nu. Așa ceva nu se va mai întâmpla, pentru că acum există Clinica Dravet", spunea Adele Chirică. Mai multe, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel