Nu vă mai epilați inghinal. Vezi ce vedetă dă aceste sfaturi și de ce

Una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood le-a dat tinerilor un sfat neobișnuit: să nu se mai epileze în zona inghinală.

La cei 41 de ani, Cameron Diaz a dat  un sfat  tinerelor, sfat care  ne face să credem că aceasta nu este atât de delicată pe cât pare.  Asta în condițiile în care se cunoaște că actrița nu a mai avut vreun iubit în ultimii ani. Blondina le îndeamnă pe femei în cartea ei, "The Body Book", să nu se mai epileze inghinal, comparând părul pubian cu o perdea care sporeşte misterul sexului, scrie libertatea.ro.

"Cred că epilarea cu laser este o idee nebunească. Ideea că vaginul arată mai fumos fără păr este un fenomen recent, dar moda se schimbă. Acel păr pubian funcţionează ca o cortină mică şi vă face sexul mai misterios pentru cel care îl doreşte. Vă păstrează intimitatea şi îl incită pe iubit tău să privească mai îndeaproape ceea ce îi oferi. Şi să fim cinstite: labiile voastre nu sunt imune în faţa gravitaţiei. Chiar vreţi un vagin fără păr toată viaţa? În 20 de ani, veţi vrea să-l oferiţi ca pe un cadou celui ales şi ar fi bine să îl lăsaţi să îl descopere ca pe un cadou, aşa cum este", scrie Cameron Diaz în cartea ei apărută recent, "The Body Book", în care alocă un capitol întreg părului pubian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel