Crin Antonescu a renunțat la serviciile lui Sorin Roșca Stănescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a decis ca Sorin Roșca Stănescu să nu-i mai fie consilier personal, în cadrul Biroului Politic Național al PNL. 

Crin Antonescu a renunțat, duminică, la poziția de consilier a lui Sorin Roșca Stănescu din cauza declarațiilor făcute de acesta în legătură cu Nini Săpunaru.

 "Mie mi se pare normal ca, atunci când ești consilierul unui președinte, să nu faci afirmații împotriva acestuia. Sau, dacă le faci, să te consulți înainte cu el", a spus Relu Fenechiu la Realitatea TV.

 Sorin Roșca Stănescu îl criticase pe Crin Antonescu pe blogul personal pentru că a anunțat propunerea de nominalizare a lui Nini Săpunaru la Transporturi cu trei zile înainte ca numele să fie supus la vot.

 "Preşedintele PNL a comis o gravă eroare, anunţându-şi intentia de a-l nominaliza pe Nini Săpunaru pentru atât de disputatul portofoliu al Transporturilor. Această mişcare îi poate fi fatală acestuia din urmă. Şi, implicit, PNL riscă, cum spun băsiştii, un nou atac la imagine”, a scris senatorul liberal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel