Ponta le dă un avertisment lui Frunzăverde, SR Stănescu și Orban

Victor Ponta a declarat, joi,  că va ignora "până la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Sorin Frunzăverde, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban. Premierul a avertizat că acestia încep să reprezinte un risc pentru funcţionarea USL.

 "Există câţiva oameni de la PNL, care nu au niciun fel de cădere sau mandat din partea PNL-ului, dar ca să vă facă pe plac, mai se trezesc vorbind. Se trezesc e un termen generic, că se mai trezesc şi seara să vorbească. Până la un moment o să-i ignor. De la un moment încolo sigur că o să le cer partenerilor mei de coaliţie să stabilim: eu nu am alianţă nici cu domnul Frunzăverde, nici cu domnul Roşca-Stănescu, nici cu domnul Orban. Eu am alianţă cu PNL şi cu PC. Dacă Guvernul acesta e bun, atunci e bun. Dacă Guvernul nu e bun, îl punem pe Frunzăverde să conducă ţara”, a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului.

 "Eu ştiu că tot timpul şi Crin Antonescu şi Daniel Constantin au acţionat cu bună credinţă şi au sprijinit şi Guvernul şi unitatea USL. La un moment dat, riscăm să stricăm un lucru foarte bun pentru doi-trei care nu pot să-şi ţină gura şi vor să fie vedete pe la televizor. (...) Funcţionează foarte bine lucrurile şi în Guvern şi în coaliţie, dar eu cred că vă aduceţi aminte cum a fost şi cu alte guvernări de coaliţie şi uite că de la tot felul de oameni s-au stricat lucruri bune. Eu vreau să rămânem uniţi până în 2016 şi cred că pentru asta vedetele de Dâmboviţa sau de alt râu putem să ne lipsim de ele", a mai avertizat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel