21 de creștini decapitați. STATUL ISLAMIC-înregistrare video șocantă

Gruparea extremistă Stat Islamic (SI) a difuzat duminică o înregistrare video care prezintă decapitarea a 21 de bărbaţi pe care îi prezintă ca fiind egipteni de confesiune creştină recent răpiţi în Libia.

Potrivit imaginilor postate pe Internet, bărbaţi îmbrăcaţi în haine de culoare portocalie, similare celor purtate de ostaticii executaţi recent în Siria de către SI, sunt aliniaţi pe o plajă cu mâinile legate la spate, după care sunt decapitaţi.

La 12 ianuarie, aripa libiană a grupării extremiste sunnite a anunţat că deţine ostatici 21 de egipteni de confesiune creştină.

Înregistrarea video de duminică se intitulează "Un mesaj semnat cu sânge pentru poporul crucii", iar o bandă explicativă precizează că se adresează "poporului crucii fidel Bisericii egiptene dușmane", scrie Digi 24.

"Uciderea a 21 de creștini copți de către statul islamic și mesajul adresat lumii creștine... Nu judecați căderea omului ce ajunge să își ucidă fratele... Ci doar treziți-vă la realitate, dragii mei. Timpul este prea prețios...", a scris un preot pe o rețea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel