18 construcții ușoare din elemente modulate în plus pentru puncte de triaj la Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș

Foto: Pexels
Foto: Pexels

A fost aprobată Hotărârea nr. 117 din 31.12.2021 privind propunerea de scoatere de la rezervele de stat a unor construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic.

"Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi, 31 decembrie 2021, Hotărârea 117 privind scoaterea de la rezervele de stat a optsprezece construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic la unitățile spitalicești din județele Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș.

Având în vedere solicitările Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale și Instituției Prefectului din județele Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș, referitoare la alocarea unor construcții ușoare din elemente modulate dotate cu sisteme de încălzire pentru organizarea punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic pe teritoriul județelor Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș, în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. c) și art. 81 din O.U.G. nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 20 lit. k) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 15/2005, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 2 și art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, funcționarea și componența Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta Hotărâre:

Art.1 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul de Pediatrie Pitești din județul Argeș.

Art.2 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a opt construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Spitalul Orășenesc „George Trifon” Năsăud și Spitalul Orășenesc Beclean din județul Bistrița-Năsăud.

Art.3 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a șase construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire și fiecare dintre ele cu patru paturi echipate cu cazarmament, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova și Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Craiova din județul Dolj.

Art.4 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a unei construcții ușoare din elemente modulate dotată cu un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Orășenesc Făget din județul Timiș.

Art.5 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.", arată o informare de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel