Teodorovici: Mulţi din PSD ar putea fi prim-ministru. Primul este Dragnea

Fostul ministrul PSD al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, care a candidat pe listele social-democraţilor din Tulcea pentru un nou mandat de senator, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că partidul are o echipă de profesionişti dintre care mulţi, inclusiv el ar putea ocupa funcţia de prim-ministru, precizând însă că "primul care poate fi premier este preşedintele partidului, Liviu Dragnea".

"Un premier, zic eu, mai mult decât oricine trebuie să se iubească mai puţin pe el, să-şi iubească mai puţin prietenii, cunoscuţii decât iubeşte românul sau ţara, să-şi iubească mai mult ţara decât îşi iubeşte chiar familia. Acesta este un premier care face cinste oricărei ţări. Nu este un concurs. (...) PSD este partidul care poate da oricând nu doar unul, ci mai mulţi premieri. E recunoscut chiar şi de adversarii politici că PSD are cea mai bună echipă de profesionişti şi mulţi dintre ei pot ocupa oricând postul de premier. Primul care poate fi premier este preşedintele partidului, Liviu Dragnea', a spus Teodorovici, ciatat de Agerpres.

Teodorovici a mai spus că este preferabil ca, într-un partid, cât mai mulţi membri să-şi dorească să ocupe funcţia de premier şi să aibă calităţile necesare pentru a ocupa acest post, deoarece "un om politic care nu aspiră la mai mult nu este om politic".

"Cine se dă după copac încercând să ascundă acest lucru face politică de tip românesc ori nu vrea să se ridice de un anumit nivel. Politica europeană se face în acest fel - intri în politică, înveţi să-ţi asumi, răspunzi pentru ce-ai făcut, minţi din ce în ce mai puţin, preferabil deloc, te uiţi în ochii omului, îi promiţi şi după aceea nu laşi nicio clipă să treacă până nu faci ce-ai promis", a declarat Teodorovici, întrebat dacă ar accepta o eventuală propunere a conducerii PSD de a ocupa funcţia de premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel