Tatăl a doi copii abuzați la grădinița groazei, mărturie cutremurătoare

Declarație cutremurătoare făcută de tatăl a doi dintre copiii abuzați la grădinița din Capitală de către directoarea instituției. 

Tatăl a doi dintre copiii abuzaţi la grădiniţa din Capitală rupe tăcerea, potrivit Antena 3. Bărbatul mărturisește că atât el, cât şi soţia se simt foarte vinovaţi că au ignorat multe semnale legate de ce îndurau copiii lor la grădinița la care mergeau și că au crezut-o de fiecare dată pe directoare grădiniţei.

"Suspiciunile au început de mai mult timp, dar neavând o dovadă clară și nici explicații... de câte ori ceream explicații ne spunea că «da, așa sunt ei, mai zvăpăiați, am avut eu grijă de ei, nicio problemă, știu eu să educ copiii».

De câte ori spuneam că nu are voie să facă un anumit lucru, că nu e bine, (copilul- n.red.) țipa și ridica mâna să dea în noi, de multe ori ne trăgea și de păr. De fapt, aici s-au pus semnele de întrebare, nu aveam cum să aflăm...

Dar niciodată nu mi-aș fi putut imagina ceea ce am văzut. Am avut discuții cu băiatul. I-am explicat. După aproape o săptămână a început să spună ce s-a întâmplat acolo. (…) Acum, când a înțeles că este protejat și că nu va mai ajunge niciodată acolo, a început să povestească", a relatat bărbatul pentru sursa citată.

Acesta a mai povestiti că cei mici nu primeau foarte multă apă la grădiniță, pentru a nu merge des la baie, dar și cum copiii lui ajunseseră să se trezească noaptea din somn plângând.

"Vreau ca fiecare să plătească pentru ce a făcut", a mai spus tatăl copiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel