SIMONA HALEP s-a calificat în OPTIMI DE FINALĂ la BIRMINGHAM, după 6-4, 6-2 cu NAOMI BROADY

Simona Halep s-a calificat, marți, în turul 2 al turneului de categorie Premier de la Birmingham. Principala favorită a competiției a trecut în două seturi de britanica de pe locul 224 WTA, Naomi Broady, scor 6-4, 6-2, după o oră și nouă minute de joc.

UPDATE: În optimile de finală de la Birmingham, Simona Halep va juca, joi, împotriva câștigătoarei din meciul Klara Koukalova (Cehia, locul 92 WTA) - Caroline Garcia (Franța, locul 33 WTA și cap de serie numărul 16).

-----------------------

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - NAOMI BROADY 6-4, 6-2

-----------------------

- 6-2: Simona Halep câștigă și setul secund și se califică în optimile de finală ale turnelui de la Birmingham.

- 5-2: Britanica nu renunța la luptă și își face serviciul după ce a revenit de la 40-15 și a salvat două mingi de meci ale Simonei Halep.

- 5-1: Numărul 3 WTA mai câștigă un game alb și este la o singură lungime de victorie și de calificarea în optimile de finală.

- 4-1: Simona Halep nu stă la discuție și face re-break rapid, la 0, mărind distanța dintre ea și adversara sa.

- 3-1: Naomi Broady își ia unul dintre break-uri înapoi și reduce din diferență în setul secund, urmând să servească pentru 3-2.

- 3-0: Simona Halep începe să zburde pe teren și reușește al șaselea game consecutiv.

- 2-0: Românca își face fără emoții serviciul, la 15, după un game în care a reușit doi ași.

- 1-0: Simona Halep începe cu break setul doi. Broady a condus cu 40-30 și a avut șansă de game, dar sportiva noastră a făcut deuce cu un backhand câștigător superb, trimis în cross. Au urmat alte două puncte făcute de româncă, pentru un început perfect de set.

- ora 18:13 - Setul secund începe tot cu Naomi Broady la serviciu.

-----------------------

- 6-4: Simona Halep câștigă primul set al meciului cu Naomi Broady, după 37 de minute. Britanica a avut o minge de re-break și 5-5, pe care Simona Halep a jucat-o cu serviciul doi, dar a returnat în fileu. Broady a continuat cu o minge afară, dar Simona Halep a trimis în fileu, vizibil deranjată de mingile joase ale adversarei, și a irosit prima șansă de set. A urmat un ace al româncei, care a profitat de o minge trimisă afară de Broady și și-a adjudecat setul inaugural.

- 5-4: Locul 3 WTA rupe ritmul și face primul break al meciului, la 30, urmând să servească pentru adjudecarea primului set.

- 4-4: Simona Halep are un răspuns pe măsură și își face serviciul la 0.

- 3-4: Naomi Broady reușește primul game alb al meciului.

- 3-3: Românca revine, după un game disputat, pe care și l-a adjudecat la avantaj. Broady a câștigat cel mai frumos punct al meciului, la 40-30 pentru Simona Halep, dar sportiva noastră a răspuns imediat cu un forehand câștigător.

- 2-3: Naomi Broady își face serviciul la 30, după un game în care a reușit o frumoasă scurtă câștigătoare și pe care l-a încheiat cu un ace.

- 2-2: Simona Halep își face serviciul fără prea mari probleme și egalează la 2 în primul set. Românca a condus cu 40-0 și a fost aproape de un game alb, dar a servit modest cu al doilea serviciu, iar Broady a taxat-o și a returnat câștigător. A urmat un nou punct jucat de sportiva noastră cu serviciul doi, dar de data asta britanica a returnat puțin afară, iar Simona a făcut game la 15.

- 1-2: Britanica revine la conducerea setului, după un game în care Simona Halep a condus cu 30-0 pe serviciul advers. Naomi Broady a servit însă foarte bine și a câștigat patru puncte consecutive.

- 1-1: Simona Halep răspunde cu un game identic, adjudecat tot la 30, în care însă jucătoarea noastră a comis o dublă greșeală.

- 0-1: Naomy Broady câștigă primul game al meciului, la 30, în special grație serviciului. Britanica a început meciul cu un ace, iar sportiva noastră a trimis puțin afară dreapta care i-a adus game-ul adversarei.

-----------------------

- ora 17:32 - A început meciul Simona Halep - Naomi Broady. Britanica servește prima.

- ora 17:25 - Cele două jucătoare se încălzesc înainte de începerea partidei.

-----------------------

- ora 17:15 - Aleksandra Krunic se impune cu 7-6, 6-4 în meciul cu Heather Watson, iar pe Terenul Central de la Birmingham va începe în câteva minute partida dintre Simona Halep și Naomi Broady.

- ora 17:02 - Este 3-3 în setul secund al duelului Watson - Krunic.

- ora 16:34 - Krunic și-a adjudecat primul set al meciului cu Watson la tie-break. Partida Simonei Halep va începe după ora 17:00.

- ora 16:00 - Partida Simona Halep - Naomi Broady va începe după finalul meciului Heather Watson - Aleksandra Krunic. În acest moment, scorul este 4-4 în primul set.

-----------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Organizatorii turneului de categorie Premier de la Birmingham au anunțat când va intra în competiție principala favorită de pe iarba britanică, românca Simona Halep.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Numărul 3 mondial, Simona Halep, va juca direct în turul secund de la Birmingham, unde o va întâlni pe britanica de pe locul 224 WTA, Naomi Broady. Beneficiară a unui wild-card la Birmingham, Naomi Broady a trecut în manșa inaugurală de croata Ajla Tomljanovic (locul 79 WTA), scor 6-3, 6-4. 

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Meciul Simona Halep - Naomi Broady va fi al treilea al care se va juca marți pe Arena Centrală de la Birmingham, ”Ann Jones”. Astfel, partida va începe în jurul orei 16:00 (ora României) și va fi transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. Prima adversară a Simonei Halep din sezonul de iarbă nu are rezultate notabile în circuitul WTA. Cea mai bună clasare a sa în ierarhia mondială a fost în septembrie 2014, când a ocupat locul 138 în lume. Britanica a mai ajuns în manşa secundă la Birmingham în 2011, când a eliminat-o în primul tur pe franţuzoiaca Alize Cornet, după ce a acces pe tabloul principal tot din calificări şi înainte de a fi învinsă de chinezoaica Shuai Peng.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM. De asemenea, Naomi Broady s-a calificat în turul 2 de la Wimbledon 2014, după ce învins-o pe Timea Babos în manşa inaugurală. Ea a fost eliminată apoi de la Grand Slam-ul de pe iarba londoneză de daneza Caroline Wozniacki.

Vezi și: NOTTINGHAM FINALĂ. MONICA NICULESCU, finala cu Ana Konjuh: 6-1, 4-6, 2-6 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel