Ryanair angajează! Vezi când au loc interviurile

Compania aeriană low-cost Ryanair angajează însoțitor de zbor, anunță Crewlink.

Crewlink continuă expansiunea majoră a Campaniei Europene de Recrutare pentru a descoperi candidații potriviți pentru sutele de posturi de Cabin Crew disponibile la bordul aeronavelor Ryanair. Cadidații selectați vor avea oportunitatea să lucreze în diverse aeroporturi din Europa.

Ryanair este compania aeriană preferată de europeni, operând peste 1.600 de zboruri zilnice de pe cele 78 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări cu o flotă de peste 300 de aeronave noi Boeing 737-800, cu varianta livrării altor 380 de aeronave noi Boeing 737, în perioada următoare, ce vor aduce pentru clienții Ryanair tarife mai reduse și o creștere a traficului de la 105 milioane de pasageri pe an până la 180 de milioane în 2024. Ryanair are în prezent o echipă de peste 9,500 de profesioniști în aviație înalt calificați și un record de siguranță de 30 de ani.

Pentru pozițiile de Cabin Crew nu se solicită experiență anterioară în domeniu, însă candidații trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani. Vor fi avantajați cei care nu se feresc de muncă, au un program flexibil și o personalitate deschisă. Experiența în relația cu publicul și abilitatea de a oferi un serviciu excelent pentru clienți pot fi și ele atu-uri de departajare.

Niall Gleeson, Recruitment Manager, Crewlink, a spus:

"De-a lungul timpului am recrutat mulți candidați din România, am avut un răspuns fantastic în 2015, și am fost extrem de satisfăcuți de calibrul ridicat al celor pe care i-am întâlnit. Acum, ne întoarcem pentru a acoperi 100 de posturi de Cabin Crew, o bună oportunitate pentru tinerii care își doresc o carieră în industria noastră mereu în creștere. Așteptăm cu nerăbdare să vizităm România din nou."

Crewlink a creat originalul proces "5 Stages -Qualification to Graduation" pentru a le oferi noilor candidați Cabin Crew un curs distractiv și de o particularitate aparte ce se desfășoară pentru o perioadă de peste șase săptămâni. După finalizarea cursului recruții vor face parte din echipa celor mai bine antrenați membri Cabin Crew și vor fi răsplătiți prin a li se acorda "aripile" de a zbura la bordul aeronavelor Ryanair.

Crewlink este acum în căutare de noi recruți și organizează Zilele Deschise de Recrutare în următoarele orașe din România:

Timișoara – 17 februarie 2016
București – 19 februarie 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel