REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO: Județul Suceava

Rezultatele la examenul de Evaluare Națională 2015 pentru județul Suceava vor fi afișate, vineri, 26 iunie 2015, la centrele de examen și online pe site-ul inspectoratului județean.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Rezultatele vor fi afișate pe EDU.RO, site-urile inspectoratelor județene și la centrele unde a avut loc examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ 2015.

Prima probă a evaluării naţionale, cea la limba şi literatura română, a fost susținută pe 22 iunie. Elevii care aparţin minorităţilor naţionale au susținut evaluarea la limba maternă pe 23 iunie 2015. Ultima probă, cea la matematică, a fost susținută pe 24 iunie, iar rezultatele vor afişate pe 26 iunie, pâna ă la ora 16:00. În aceeaşi zi, în intervalul 16:00-20:00, se depun contestaţiile, care vor fi rezolvate în perioada de 27-29 iunie. Rezultatele finale după contestaţii se vor afişa pe 30 iunie.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015: Județul Suceava (click pe numele județului)

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Ministerul Educaţiei a decis ca începând din 2014 media de admitere se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.

Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN): 4(media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru)

Unde: MA = media de admitere; ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel