Răsturnare de situație. Martora accidentului lui Condrea: A vrut să REDRESEZE mașina

Gabriela Monica, martora accidentului lui Dan Condrea, a dat detalii terifiante cu privire la accidentul patronului HexiPharma.

"Am găsit portofelul la zece metri de el. În portofel nu avea decât permisul de conducere", a spus Gabriela Monica, la Antena 3.

Ea a precizat că avea 80 de km/h când a fost depășită, înainte cu aproximativ 2 kilometri de locul accidentului. Martora a precizat că în momentul depășirii, Dan Condrea vorbea la telefon, liniștit. Femeia a spus nu a asociat imaginea șoferului cu patronul Hexi Pharma nici măcar când i-a citit numele de pe permis.

Gabriela Monica a precizat că a sunat la 112 imediat după accident, la ora 18:46. "Când am ajuns la fața locului, încă zburau piese din mașină", a spus martora, precizând că nu mai putea să treacă nicio mașină pe șoșea.

Martora a adăugat că nu a mai fost depășită de nicio mașină, după ce Dan Condrea a depășit-o. Ea a subliniat că a avut contact vizual permanent cu mașina lui Dan Condrea, până când a ieșit de pe carosabil: "Am auzit o bubuitură și, când m-am uitat, nu mai era în fața mea. Telefonul său a sunat foarte târziu, când erau veniți pompierii și poliția criminalistică. A sunat după 20-25 de minute".

Femeia a spus că prima mașină de poliție a ajuns la fața locului după 5 minute. În plus, femeia a vorbit despre un alt polițist care a ajuns la fața locului imediat după accident, în timp ce ea vorbea la 112. Alături de acest polițist, femeia a găsit portofelul. Șoferița a mai spus că nu l-a mai văzut pe polițist din acel moment.

Gabriela Monica a subliniat că sunt minciuni că mașina a lovit trei copaci sau că a mers cu 160 de km/h. "Nu a venit dinspre Buftea, ci dinspre Corbeanca", a mai precizat ea.

"Nu cred că a fost un asasinat sau că a vrut să se sinucidă. Dânsul vorbea la telefon. A vrut să redreseze mașina. Se vede când a ieșit și se vede clar când a vrut să intre înapoi pe șosea, dar a intrat direct în pom. S-au văzut urmele. Urmele alea nu le-a măsurat nimeni?", a spus martora. Femeia a repetat că nu a văzut mașina când a intrat în copac, ci când a ieșit de pe șosea.

Gabriela Monica a mai stat o oră la fața locului, până când a fost dusă la secție. "Până astăzi nu m-a mai sunat nimeni", a precizat Gabriela Monica. Femeia a mai spus că nu a văzut-o la locul accidentului pe soția lui Dan Condrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel