POZE cu MORȚI de la Colectiv. Mobilizare uriașă pe Facebook

Consilierul guvernamental Mirel Palada a răbufnit după un gest revoltător făcut de mai mulți români.

Mirel Palada s-a revoltat după ce internauții au început să umple Facebook-ul cu poze cu oameni morți de la Clubul Colectiv. Mai mult decât atât, i-a îndemnat pe toți să îi raporteze pe Facebook pe cei care postează astfel de imagini.

"Din pacate, sint multi ticalosi si dobitoci pe lumea asta. Ei apar indeosebi cind sint situatii intense, de criza, cum din pacate a fost cea de aseara.

Azi a inflorit mediul online de dobitoci ticalosi care posteaza fotografii cu oameni morti, arsi, copti, desfigurati. Niste nemernici care nu merita numele de oameni.

Dar simpla indignare nu e indeajuns. Doar sa-i blocam si sa-i scoatem din viata noastra nu e indeajuns. Trebuie sa facem in asa fel incit cei de la Facebook sa le faca probleme.

La fel cum aveti timp sa frunzariti Facebookul in cautare de stiri, de distractie, de indignare, de ce cautati voi aici, va rog faceti-va 30 de secunde de fiecare data cind vedeti un dobitoc ticalos sinistru care posteaza asemenea poze si raportati-l la FB, inainte sa-l blocati.

Pasii sint destul de simpli de intzeles. E un buton cu trei puncte in partea din dreapta sus, in coltul fotografiei de background de la profilul respectivului / respectivei (eu am intilnit si femei facind aceasta nemernicie in seara asta). Faceti click pe el, faceti click pe Report, mergeti prin pasii respectivi, selectati optiunea cu imagini cu violenta si selectati optiunea "Report to Facebook for Review".

Pierdeti 30 de secunde, dar faceti un mare bine omenirii. Hai, daca tot aveti chef de implicare civica: raportati-i la Facebook. Nemernicii!!", a fost mesajul transmis de Mirel Palada pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel