Povestea judecătoarei cu pantofi albaștri. Avocată, mesaj tulburător

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O avocată din Sibiu, Mădălina Scutelnicu, a scris, pe Facebook, un moment cutremurător din sala de judecată. O judecătoare a acordat nu mai puțin de trei ore cazului ei, cazului unei mame disperate să-și țină în brațe copilul pe care fostul ei soț nici nu o lăsa să-l vadă.   

În timp ce mama era plecată la muncă în străinătate, tatăl a obținut rapid divorțul și custodia exclusivă a copilului. Mama a rămas cu sufletul pustiit și a luptat în instanță pentru copilul ei, care știa un singur lucru de la tata: "Mama, tata zice să scăpăm de tine". Când copilul a scăpat de tată, cu ajutorul judecătoarei, într-o cameră separată, s-a cuibărit în brațele mamei sale și a început să vorbească de parcă nu ar fi fost despărțiți nicio zi. I-a spus că are nevoie de ochelari noi, pentru că s-au rupt și tata nu i-a luat alții. Judecătoarea a transformat sala de judecată într-un castel pentru copil pentru ca el să nu simtă presiunea și i-a vorbit despre pelerine, pantofiori albaștri și i-a dat bomboane. Din bomboanele sale, copilul i-a dat și mamei câteva. 

Avocata a scris că nu a trăit în zece ani ce a trăit în acest caz în sala de judecată și nu a întâlnit în zece ani o asemenea judecătoare preocupată de decizia pe care urma să o ia. 

Iată povestea scrisă de avocată pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel