Ponta: O să guvernăm ţara doar cu Puie Monta?

Fostul premier Victor Ponta afirmă că principala temă a Guvernului Cioloș, dar și a PNL este legată de competiția pentru alegerile parlamentare, în contextul în care există posibilitatea ca mai mulți miniștri actuali să candideze în toamnă pentru viitorul legislativ. În plus, fostul prim-ministru lanseză și o întrebare în spațiul public în condițiile în care, afirmă el, rezultatul guvernării este nul, ca și programul de guvernare "al PNL + Tehnocraţi în 2017": guvernare al PNL + Tehnocraţi în 2017 ZERO: "o să guvernăm ţara doar cu Puie Monta?".

"Totul acum la PNL şi guvernul tehnocrat este doar despre voturi şi poziţii pe lista-chiar şi «interesul» pentru Diaspora, despre care nu a mai vorbit nimeni şi pentru care nu a mai făcut nimeni nimic după alegerile din 2014 (cu excepţia legii stupide concepute de Mihai Voicu, PNL şi promulgate de domnul Iohannis, care a dus la 8000 de persoane înscrise pe listele electorale în Diaspora)!!!

Despre guvernarea de anul asta ZERO, despre programul de guvernare al PNL + Tehnocraţi în 2017 ZERO, şi o să guvernăm ţara doar cu Puie Monta???

Normal ca oamenii voteaza cu PSD-ALDE, pentru ca macar stiu ca guverneaza bine. Ceilati voteaza doar CONTRA si o sa pateasca la fel ca la alegerile locale", a scris Ponta pe Facebook.

Citește și: Ce spune ministrul Ghinea despre candidatura sa la alegerile parlamentare

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel