Ponta: Iohannis va fi declarat incompatibil

Premierul Victor Ponta este convins că liberalul Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil de Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul intentat de Agenția Națională de Integritate.

Premierul Victor Ponta, deputat de Gorj, a participat luni la ședința de plen a Camerei Deputaților, unde s-a luat act de demisia din funcție a deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.

Liderul PSD spune că a venit la Parlament pentru că "am vrut să opresc propaganda aceasta. Suntem în campanie, dar propaganda basisto-iohanistă lucreaza și am vrut să marchez că noi am fost prezenți si s-a luat act de demisia d-lui Hrebenciuc". În acest timp, domnii de la ACL se luptă să-l salveze pe deputatul (Ștefan) Stoica, cel declarat incompatibil, să-i salveze mandatul".

Premierul Victor Ponta spune că Alianța Creștin Liberală încearcă să-i protejeze pe cei declarați incompatibili prin decizie definitivă și irevocabilă.

"O fac din teama că pe 18 noiembrie cu siguranță și dl Iohannis va fi declarat incompatibil pentru că așa au fost toate deciziile până acum", a afirmat Ponta.

Președintele PSD a apreciat că decizia ICCJ de a menține termenul de judecată în dosarul Iohannis pentru data de 18 noiembrie este una "foarte bună". "Rezultatul este știut de toată lumea: Iohannis va fi declarat incompatbil pentru că asta este practica unitară a Înaltei Curți".

"Cel mai grav lucru care se poate întâmpla este acest apel al d-lui Iohannis ca să voteze transilvănenii contra celorlalți români. Este cel mai rău lucu pe care îl poate spune un candidat, Este o mare greșeală, o mare gafă și denotă o mentalitate de care România trebuie să se ferească", a mai declarat Ponta.

Udrea, declarație-surpriză despre George Maior, după ce l-a lăudat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel