Ovidiu Marincea, consilierul de comunicare al lui Eduard Hellvig la SRI

Ovidiu Marincea, fostul realizator  de la Realitatea TV, va fi consilierul de comunicare al lui Eduard Hallvig la Serviciul Român de Informaţii (SRI).

"Jurnalistul Ovidiu Marincea s-a alăturat echipei de consilieri ai Directorului Serviciului Român de Informații", se arată într-un comunicat al SRI.

"Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și va coordona comunicarea publică a Serviciului. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune.

Cu acestă ocazie, Directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare: "Îi urez bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.

Citește și: Ovidiu Marincea părăsește Realitatea TV. Jurnalistul și-a luat "vacanță de reflecție"

Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului. " a declarat Directorul SRI.

"Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român. " a afirmat domnul Ovidiu Marincea.

Ovidiu Marincea anunțase  pe Facebook, în urmă cu aproape două săptămâni, că își ia "o vacanță lungă și de reflecție de la Realitatea TV".

"Dragilor, mi-am luat o vacanta lunga si de reflectie de la Realitatea TV. Ma odihnesc, dar fac si lucruri interesante. Imi intensific proiectele de comunicare publica, sustin niste examene si este posibil ca dupa vacanta sa fac cu totul altceva. Pana atunci, va doresc o vara linistita!", a scris Ovidiu Marincea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel