Noi imagini devastatoare pentru familia Băsescu - VIDEO

Alessandra Stoicescu a prezentat, joi, în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3, noi imagini compromițătoare cu Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, din dosarul în care acesta este acuzat de luare de mită.

Mircea Băsescu declară că le-a dat înapoi o parte din bani celor din clanul lui Bercea Mondial și adaugă că alți bani el nu mai are de unde să le dea. De asemenea, fratele fostului președinte susține că nu cu bani putea fi scos din închisoare Bercea Mondial.

Vezi și: Pavel Abraham, dezvăluiri incendiare din dosarul Mircea Băsescu - Bercea Mondial

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea acestuia în libertate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel