Mesaj acid de la vârful PNL pentru Liviu Dragnea

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a comentat, la Realitatea TV, decizia lui Liviu Dragnea de a rămâne în fruntea partidului, chiar şi după condamnarea sa definitivă. "Pentru PNL, Dragnea nu mai e un partener de dialog în aceste condiții", a transmis liderul PNL.

"Să facem abstracție pentru o secundă că sunt copreședinte al unui partid în competiție cu PSD și o a vedeți că realmente poziția mea este una cât se poate de echilibrată. Vă mărturisesc că chiar nu îl înțeleg. Când a fost condamnat în primă instanță și-a dat demisia, iar acum când este definitiv condamnat nu doar că nu-și dă demisie, ci chiar Dl Dragnea și PSD fac un titlul de glorie din aceasta condamnare. Singurul vinovat ştiţi care este, în viziunea lor? Partidul Naţional Liberal", a declarat Alina Gorghiu, care a vorbit și despre o frază a liderului PSD care i-a rămas în minte: "Voi gestiona în continure campania electorală pentru PSD".

"În percepția publică e ca şi cum ai pune un lup paznic la oi. Şi nu e un război politic. E o constatare și cred că nu o fac doar pe care nu o fac doar eu, ci orice cetăţean român. Orice condamnat, în România, e marginalizat, orice funcţionar public îşi pierde funcţia. La PSD constat că nu este cazul.

Dacă domnul Dragnea lasă noaptea să fie un sfetnic bun, ar putea să se gândească nu doar la liderii PSD, ci și la românii care îl urmăresc acum și se așteaptă o reacţie de decenţă şi bun simţ, din partea unui om politic.

Cel puțin, pentru PNL, Dragnea nu mai e un partener de dialog în aceste condiții. (...) Vrea partidul să meargă înainte cu stigmatul preşedintelui PSD condamnat penal pentru fraudă electorală? Este nefiresc într-o societatea care are pretenții de la ea.

Cu dl. Dragnea care îşi conservă poziţia de președinte PSD se va da un război în PSD, între găștile din PSD. Să nu ne imaginăm că rămânerea sa în fruntea PSD va ajuta acest partid să îşi ducă o campanie decentă. Vor fi ostracizaţi candidații, va fi o problemă majoră de imagine pentru România", a mai adăugat liderul PNL, Alina Gorghiu, în opinia căreia "rămânerea în funcţie a lui Dragnea ar fi o mare greşeală pentru PSD".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel