Loteria Română avertizează: Au apărut lozurile în plic false

Loteria Romana atrage atentia jucatorilor sai sa fie extrem de vigilenti ca urmare a numeroaselor sesizari aparute in ultima perioada cu privire la tentative de inselaciune ce au la baza produse de tip loz in plic emise de catre compania noastra.

Loteria Romana isi indeamna jucatorii sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

- In prezent, in portofoliul de produse al Loteriei Romane, la categoria loz in plic, toate seriile cuprind in scara de castiguri exclusiv premii in bani. Nu exista niciun fel de produs de acest tip care sa ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii.

- Vanzarea lozurilor se face prin reteaua de vanzare a Loteriei Romane, prin punctele si persoanele autorizate de Loteria Romana, la fel si plata castigurilor.

- Loteria Romana recomanda tuturor jucatorilor sai sa nu achizitioneze produse loteristice decat din agentiile loto si punctele de vanzare autorizate. Sa evite contactul cu orice persoana neautorizata care incearca sa vanda produse apartinand Loteriei Romane, in afara cadrului legal la care am facut referire anterior.

- Loteria Romana atrage atentia asupra faptului ca vor fi trasi la raspundere potrivit legii cei care vor incerca sa falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fara a fi autorizati de compania noastra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel