Ipoteză-bombă. Un cascador arată ce a provocat dezastrul de la Club Colectiv

Marian Chirvase, celebru pentru cascadoriile sale, a venit cu o nouă ipoteză în cazul tragediei de la Club Colectiv.

Contactat de DC News, Marian Chirvase a făcut o serie de precizări legate de tragedia unde au murit zeci de tineri.

"Soluția cu care s-a spălat podeaua era inflamabilă. Era o substanță din aceasta care dă luciu. La fel au fost spălați și pereții; tot cu substanțe similare. Clădirea neavând niciun fel de aerisire, în afară de o singură ușă, și având o înălțime de peste cinci metri, între plafonul fals și tavanul clădirii s-a făcut, în timp, o pungă de gaz. Ghinionul a fost că punga aceasta de gaz a explodat când au luat foc pereții. Spun toate aceste lucruri pentru că nu avea de unde să fie atâta foc", ne-a zis Marian Chirvase.

"Nu este posibil ca într-o încăpere atât de mare, unde se adună sute de oameni, să nu fie măcar două guri de aer cu ventilatoare. Dacă erau... acea pungă de gaz nu ar mai fi existat. Ipoteza cu punga de gaz este a mea. Altfel nu se explică cum acei copii au ars și le-a ars și traheea. Nimeni nu a mai vorbit despre acest subiect", a subliniat Marian Chirvase.

"Să vă mai spun un lucru: tinerii care au fost îmbrăcați în haine de bumbac nu au avut arsuri atât de grave. Bumbacul este eficient și te protejează mult mai bine decât alte materiale", a adăugat celebrul cascador.

VEZI ȘI: Dezastrul de la Clubul Colectiv putea fi evitat. Dezvăluirile unui cascador-EXCLUSIV

Marian Chirvase este unul dintre cei mai experimentaţi cascadori români. A jucat în nenumărate filme (Ambasadori, căutăm Patrie (2003), Marfa şi banii (2001), Omul zilei (1997), Căruţa cu mere (1983)) şi a fost cascador sau cascador coordonator pentru altele (Legiunea străină - 2008, Aripile întunericului - 2004, Asfalt tango - 1996, Misterele Bucurestilor -1983). A lucrat cu regizori celebri din ţară şi din străinătate. Cel mai aproape de sufletul său a fost regretatul Sergiu Nicolaescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel