Klaus Iohannis vrea schimbarea lui Raed Arafat

Președintele Klaus Iohannis a invitat, luni seară, 500 de oameni la Palatul Cotroceni, la un concert de colinde susţinut de Corul Madrigal. Au fost invitați salvatorii din Colectiv - medici , pompieri, asistente - familiile victimelor şi răniţi. Președintele a sărbătorit, astfel, şi un an de când a ajuns la conducerea ţării. Printre cei invitați nu se regăsește și Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

Nici ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, nu a fost invitat. Dacă în cazul acestuia se poate face asocierea cu fostul guvern, neinvitarea lui Arafat nu are o explicație evidentă. Arafat a fost singurul secretar de stat păstrat în funcție de guvernul Cioloș, la MAI.

Fostul decan la Academiei de Informaţii, profesorul Cristian Troncotă, invitat luni la România TV, consideră că nu este vorba despre o gafă de protocol, ci de un semnal politic.

”Este un semnal foarte clar că dl președinte Klaus Iohanis este foarte nemulțumit de prestația d-lui Arafat și probabil în zilele care vor urma sau la începutul anului viitor ne vom aștepta la schimbare în numirea altui medic cu experiență, sau care poate suplini activitatea d-lui Arafat. Este opinia unui simplu cetățean: nu a procedat corect, pentru că dl Arafat are foarte multe realizări. O astfel de activitate trebuie judecată per ansamblu, nu pe porțiuni și nu emoțional" a spus Cristian Troncotă la RTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel