Dragnea: numărul intelectualilor care vin în PSD, în creștere

La Congresul care l-a ales președintele PSD, Liviu Dragnea cerea apropierea partidului, a Stângii, de intelectuali. ”A înțeles PSD acest apel sau a rămas o frază frumoasă la un congres, a fost întrebat Liviu Dragnea la interviurile DCNews Live.

"În județe, numărul intelectualilor care au început să vină către partid este în creștere. În București am avut câteva întâlniri importante, de care sunt onorat, cu oameni de mare calibru intelectual, inclusiv cu o serie de rectori respectați în toată țara. Este un proces care va continua. Am spus-o și la Consiliul Național, este unul dintre obiectivele esențiale ale mele și ale partidului, pentru că, în general, intelectualii sunt de stânga. (...) Noi toți am greșit foarte mult în ultimii 10-15 ani, că nu am dat importanță acestui lucru. Acum, oferim intelectualilor care simt că sunt de stânga o platformă unde să se poată exprima. Orice idee, orice inițiativă a acestor oameni de mare valoare va putea să fie fructificată pentru această țară", a declarat, la DC News Live, Liviu Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat cine sunt "intelectualii lui Dragnea", având în vedere că "intelectualii lui Băsescu" sunt cunoscuți ca o forță, mai ales în mediul online.

"Nu sunt ai mei, eu nu-mi permit. Nici nu sunt de acord cu expresia intelectualii lui Băsescu", a replicat Dragnea. Președintele PSD a precizat că, în urma discuțiilor avute cu intelectualii "de stânga", urmează a fi organizate întâlniri publice pe diferite teme. ”Interesul partidului este ca acești oameni, care au o valoare intrisecă deosebită, să-și poată aduce contribuția la proiecte importante pentru țară, prin PSD sau cu ajutorul PSD, intrând în PSD sau nu, dar rămânând în apropiere de social-democrați", a spus Liviu Dragnea.

[citeste si]

Vezi declarația integrală a liderului PSD de la minutul: 48.05

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel