ATAC TERORIST PARIS. Elena Udrea, ironizată, după teoria conspirației. Replici incendiare

Deputata Elena Udrea remarcă mai multe coincidențe între tragedia din București, din Clubul Colectiv și atacurile teroriste din Paris. 

"Cateva coincidente. Atacul de la Paris a inceput la aproximativ 21.30 ora Frantei ( adica ora 22.30 in Romania ), incendiul de la Colectiv a inceput la 22.32. Ambele in noaptea de vineri spre sambata. La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. Imaginile catastrofelor sunt aproape identice", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook. 

Un internaut i-a răspuns: "Acesta a fost un atac asupra întregii Uniuni Europene, care mai e cunoscută și ca UE, deci are aceleași inițiale ca Udrea Elena, așa că eu aș avea grijă în următoarea perioadă și nu aș mai ieși din casă vreo 15-20 de ani, doar ca să fiu sigur". 

Mircea Badea a scris, pe blogul său, că "Elena Udrea și Tudor Chirilă au ceva în comun". Realizatorul "În Gura Presei", de la Antena 3, a completat: "Mai sunt cateva coincidente: ambele locuri sunt in Europa. Ambele locuri au ziduri. In ambele locuri gravitatia e tot 9,8 m/s2". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel