Zeci de milioane de euro în joc. Directorul Romet dă cărțile pe față

Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzău și director general GRUP ROMET, a răspuns unor acuzații apărute pe un blog conform cărora ar avea datorii la stat de peste 70 de milioane de euro.

Acesta a spus că nici nu se pune problema de așa ceva cu atât mai mult cu cât doar în 2012 a dat statului circa 30 de milioane de euro.

"Sunt acuzat că aș avea de dat statului român 74 de milioane de euro. Repet: eu doar în 2012 am dat statului 30 de milioane de euro, cum ar veni jumătate din bugetului orașului Buzău l-am dat într-un singur an. Am rămas cu o sumă mică de plătit, sumă care s-a compensat aproape în întregime cu TVA-ul pe care îl aveam de recuperat. Nu am înșelat statul, nu mi-am înșelat furnizorii, nu mi-am înșelat salariații. Mi-am văzut de treaba mea și de aceea sunt astăzi aici. Vreau să fac ceva în Buzău pentru că am energie și putere de muncă în acest sens", a spus Constantin Toma într-o emisiune de televiziune.

"Am creat mii de locuri de muncă. Am cunoscut succesul, dar și căderea. Acum suntem din nou în urcare pe alte tehnologii. Majoritatea firmelor ale multinaționalelor din Buzău nu mai au mii de angajați. Cel mai mare angajator este Spitalul Județean, nu firmele industriale. De aceea vreau să mă implic. În 2009, România a intrat în încetare de plăți. Multor oameni li s-au scăzut salariile. Noi ne-am ridicat, tehnologia a rămas și începem să angajăm din nou oameni. Nu am nimic rău în urmă. Am experiență, nu am furat de la nimeni și am dat statului o groază de bani", a mai spus Constantin Toma.

[citeste si]

"Am creat grup ROMET din nimic. Am muncit 20 de ani fără să îmi iau o singură zi de concediu. Știu ce înseamnă să muncești. Știu ce înseamnă să ai succes. Știu și ce înseamnă să cazi la pământ. Dar mai important, știu ce trebuie să faci ca să te ridici din nou în picioare", a adăugat omul de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel