X Factor, marele show al toamnei. Vezi de ce a plâns Bittman

Juriu1
Juriu1

“Mişcările tale de felină sufocată cu perna mi-au făcut dimineaţa mai frumoasă” îi spune Cheloo unui concurent. Aceasta  este doar una din replicile amuzante care animă întregul show.

[caption id="attachment_233617" align="alignleft" width="303"] site-ul X Factor[/caption]

Momentele amuzante şi glumele nu lipsesc, la fel cum nu lipsesc nici talentul, nici ineditul din această emisiune. Întreaga sală a amuţit la vederea unuia dintre concurenţi, iar după ce a început să cânte, nimeni nu şi-a mai putut controla lacrimile. Cel mai impresionat a fost însă Dan Bittman, care, în ciuda faptului că pare un jurat destul de dur, a lăsat pentru prima oară garda jos în faţa unui om incredibil, cu o voce pe masură.“Nu pot să vorbesc, i-a spus printre lacrimi, Dan Bittman, concurentului, iar acesta i-a raspuns cântându-i “nu e usor”, unul dintre versurile formaţiei Holograf.

Nu mică a fost mirare juriului când pe scenă au urcat un grup de bunicuţe care i-au lăsat cu gura cascată pe toţi şi i-au făcut să râdă în hohote.

Show-ul care a generat un fenomen anul trecut şi în România, revine cu un nou în această toamnă la Antena 1. Formatul X Factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative ale domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă.

Ediţia de anul acesta se va diferenţia de cea de anul trecut prin faptul că emisiunea o să se desfăşoare pe parcursul a doua ore şi jumătate, timp în care publicul va putea vota concurentul favorit, iar la finalul celor două ore se vor anunţa cei eliminate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel