Wimbledon - Andy Murray şi Serena Williams, calificaţi în optimile de finală la dublu mixt

Scoţianul Andy Murray şi americanca Serena Williams s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, impunându-se în două seturi, 7-5, 6-3, în faţa perechii Raquel Atawo/Fabrice Martin (SUA/Franţa), într-o partidă disputată marţi.

Cei doi foşti lideri ai clasamentelor ATP şi WTA la simplu vor înfrunta în turul următor cuplul braziliano-american compus din Bruno Soares şi Nicole Melichar, principalii favoriţi ai competiţiei.

Absent din circuit timp de şase luni, în urma unei operaţii la şold, Andy Murray (32 ani) şi-a făcut revenirea cu ocazia turneului de la Queen's, desfăşurat luna trecută, unde s-a impus în proba de dublu masculin alături de spaniolul Feliciano Lopez.

La Wimbledon, Murray a făcut pereche cu francezul Pierre-Hughes Herbert, cei doi oprindu-se în turul secund. Scoţianul nu a luat parte la proba de simplu.

Serena Williams s-a calificat marţi în semifinalele probei de simplu feminin a turneului londonez, aflându-se la doar două victorii de cel de-al 24-lea său titlu de Mare Şlem, un record absolut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel