Will Smith, de la teamă la bucurie, după ce a primit rolul Duhului din noua versiune ''Aladdin''

Will Smith, care şi-a exprimat iniţial temerile în legătură cu rolul Duhului din lampă în noua versiune Disney live-action a peliculei ''Aladdin'' după interpretarea apreciată a regretatului Robin Williams cu mai bine de 25 de ani în urmă, a declarat că, în cele din urmă, rolul a devenit o bucurie, relatează marţi Reuters.

'După interpretarea lui Robin Williams nu mai pot fi adăugate multe lucruri la personajul duhului. La început am avut temeri, dar apoi, după ce am intrat în ritm, a început să iasă la iveală partea distractivă, copilărească, pusă pe şotii a personalităţii mele', a spus Smith, potrivit AGERPRES.

'Aceasta a fost cea mai veselă experienţă din cariera mea', a spus actorul, în vârstă de 50 de ani, înainte de premiera mondială a peliculei, care va avea loc săptămâna aceasta. 'Aladdin', în regia lui Guy Ritchie, marchează prima apariţie a lui Smith într-o peliculă a companiei Walt Disney. Remake-ul include numeroase elemente din versiunea originală animată din 1992, peliculă pentru care Williams fost recompensat cu un Glob de Aur pentru vocea personajului. 'Îmi place versiunea originală aşa că nu vreau să contaminez sentimentul nostalgic al acesteia', a spus Ritchie.

'Ceea ce trebuie să faci e să o înfrumuseţezi'. 'Principalul meu rol a fost de a-mi amuza cei cinci copii şi soţia, admiratoare Disney', a spus Ritchie, cunoscut pentru peliculele de acţiune şi aventuri precum Sherlock Holmes şi thrillerul RocknRolla. Naomi Scott, cunoscută pentru rolurile din The 33 şi Power Rangers, interpretează rolul prinţesei Jasmine. Mena Massoud, prezent în distribuţia serialului Tom Clancy's Jack Ryan, deţine rolul principal în această peliculă. Aladdin este cel mai recent remake Dinsey al filmelor clasice de animaţie, după versiunea live-action a poveştii elefantului zburător Dumbo, lansată în martie. Urmează o nouă versiune The Lion King, lansată în iulie, şi Mulan, preconizată să fie lansată în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel