Vouchere de vacanță. Viorica Dăncilă, pas pentru deblocarea situației - VIDEO

Rodica Mitu / 29 oct 2019 / 16:46 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă/Foto Agerpres
Viorica Dăncilă/Foto Agerpres

Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, a discutat cu reprezentanții minerilor din Salina Ocna Dej, care protestează deoarece nu și-au primit voucherele de vacanță.

Viorica Dăncilă a spus că banii au fost alocați, dar „în Consiliul de Administraţie se pare că au decis ca acestea să nu se mai acorde". „Am discutat cu minerii despre voucherele de vacanță. Există o nemulțumire justificată, pentru că noi am prevăzut în bugetul pe anul acesta voucherele de vacanță pentru dânșii, dar în Consiliul de Administrație se pare că au decis că acestea să nu se mai acorde", a spus, marți, Viorica Dăncilă.

Deblocarea situației

 

„Am vorbit cu ministrul Economiei, va avea o discuție astăzi cu conducerea Salrom, pentru a debloca această situație", a precizat Viorica Dancilă, după o discuție purtată cu reprezentanții minerilor.

„Alte discuții au fost legate de administrația publică locală, de implementarea programelor naționale de dezvoltare locală, PNDL 1 și PNDL 2, de fondul de dezvoltare și investiții, de îngrijorarea primarilor că aceste programe atât de necesare pentru dezvoltarea comunităților locale ar putea fi sistate de către noul Guvern. Eu cred că sunt programe foarte importante, care au contribuit la dezvoltarea tuturor comunităților locale, indiferent de culoarea politică. Cred că trebuie păstrate pe viitor și, bineînțeles, dublate de o proiecție financiară corespunzătoare", a declarat Viorica Dăncilă.

Cu privire la votul pentru Guvernul Orban de săptămâna viitoare, a spus: „Am încredere în colegii mei că nu vor participa la vot". De asemenea, a adăugat: „Noi nu suntem împotriva schimbării unor persoane cu altele. Am înțeles, așa e în democrație, moțiunea de cenzură este un instrument al opoziției, a căzut Guvernul, dar noi nu putem gira un program de guvernare bazat pe austeritate, tăieri, și un program de guvernare împotriva românilor. Acest lucru nu îl vom face niciodată! Noi am luat măsuri pentru români și nu putem vota împotriva lor”, a subliniat Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale.

 

Viorica Dăncilă, declarații

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27