Vot prin corespondență în SUA. Donald Trump refuză cheltuiala uriașă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Donald Trump a declarat joi că nu dorește să finanțeze Serviciul Poștal al SUA, deoarece democrații încearcă să-i îndemne pe oameni să voteze în timpul pandemiei de coronavirus, motiv explicit pentru care a refuzat să aprobe 25 de miliarde de dolari. 

„Acum, au nevoie de acești bani pentru ca Poșta  să funcționeze, astfel încât să poată lua toate aceste milioane buletine de vot”, a declarat Trump într-un interviu acordat Mariei Bartiromo de la Fox Business Network.

El a adăugat: „Acum, dacă nu avem un acord, înseamnă evident că nu vor primi banii. Asta înseamnă că nu pot obține un vot prin corespodență, pur și simplu nu poate exista". 

Miercuri, Trump a declarat reporterilor că nu va aproba suma de 25 de miliarde de dolari pentru finanțarea de urgență a Serviciului Poștal, sau 3,5 miliarde de dolari pentru finanțare suplimentară pentru resursele electorale, invocând costuri prea ridicate.

Donald Trump a mers mai departe în observații joi dimineață, învinovățind eforturile democraților de a facilita votul americanilor în pandemie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel