Vlase, la SIE. Dragnea: Doar pare că s-a...

Gabriel Vlase
Gabriel Vlase

Liviu Dragnea a afirmat marţi că Gabriel Vlase, propus pentru a prelua funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, are susţinerea sa, dar are şi susţinere universală.

Întrebat, la Parlament, dacă Vlase are susţinerea lui personală, Dragnea a precizat: 'Sigur că da'. 'Domnul Vlase are susţinerea universală, înţeleg', a comentat el.

Liviu Dragnea a spus că 'doar pare' că s-a tergiversat numirea de către Parlament a lui Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe. Şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, declarase, anterior, că Vlase are susţinerea coaliţiei. 'Are susţinerea coaliţiei PSD - ALDE, eu vorbesc din partea noastră (a ALDE - n.r.)', a precizat Tăriceanu.

Anunțul lui Tăriceanu

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc miercuri, de la ora 14,00, în şedinţă comună, pe ordinea de zi figurând votul privind nominalizarea social-democratului Gabriel Vlase pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe. 'Principalul punct pe ordinea de zi la Birourile permanente reunite ale celor două Camere a fost stabilirea datei privitoare la şedinţa comună din cadrul sesiunii extraordinare şi aprobarea ordinii de zi aferente. Şedinţa va fi mâine (miercuri - n.r.), începând de la ora 14,00. Pe ordinea de zi este înscris, pe baza avizului dat de comisiile de specialitate, votul privind nominalizarea făcută de preşedintele României pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, precum şi alte chestiuni de importanţă mai redusă, dar pe care le cunoaşteţi: reluarea raportului privitor la desfiinţarea SIPA, printre altele', a declarat marţi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel