Vladimir Drăghia, drama vieții. Și-a cunoscut tatăl la 12 ani: Era violent

Vladimir Drăghia, prezent la interviurile Viva!, a vorbit despre tatăl său natural. Câștigătorul Exatlon mărturisește că acesta l-a părăsit când el avea doar câteva luni și era un om violent. 

Tatăl lui Vladimir Drăghia l-a părăsit când avea câteva luni. Câștigătorul Exatlon a dezvăluit că acesta era un om violent și că l-a cunoscut abia la 12 ani, dar nu știe aproape nimic despre viața lui. Totodată, Drăghia îi mulțumește acestuia pentru gena bună deoarece nu s-a antrenat deloc pentru Exatlon, totul a fost moștenit de la tatăl său. 

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani. Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel