Vladimir Drăghia a ridicat banii de la Exatlon. Ce a făcut prima dată

Vladimir Drăghia a donat premiul Exatlon asociației MagiCamp
Vladimir Drăghia a donat premiul Exatlon asociației MagiCamp

Vladimir Drăghia a ridicat joi, 14 iunie, premiul Exatlon. Prezent în platoul Wowbiz, câștigătorul competiției, a donat banii asociației MagiCamp, în direct, la televizor. 

Vladimir Drăghia a ridicat cei 100.000 de euro, marele premiu Exatlon. Câștigătorul i-a înmânat cecul, în direct, la Wowbiz, Florenței Ilie, reprezentantul MagiCamp.

"Nu am de ce să mai am emoții acum. Am câștigat atunci. M-am bucurat. Acum m-am obișnuit cu gândul. Din concursul ăsta toți am ieșit câștigători", a spus Vladimir Drăghia.

"Vladimir este prietenul copiilor noștri de mai mulți ani. El a fost în diverse competiții unde a luptat pentru copiii noștri. Este prietenul lor. A mers în tabere, a înotat alături de ei. Eu mi-am dat demisia acum un an pentru a putea sta full time alături de ei. Eram polițist. Mi-am pierdut copilul și de mai bine de 10 ani fac voluntariat. Mulțumim pentru premiu. Ne va ajuta să aducem și mai mulți copii în tabără și să le facem o viață mai bună, să le mai adunăm din durere. Oricine poate să facă asemenea gesturi", a povestit Florența Ilie la Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel