Vlad Voiculescu: USR - PLUS, singura care poate opri o noua ciumă, de data asta de altă culoare

Vlad Voiculescu transmite un mesaj după ce s-a vehiculat informaţia potrivit căreia liderii PLUS a fi discutat despre o eventuală rupere a alianţei cu USR.

"Citesc în presă că PLUS ar fi discutat/cerut ruperea Alianţei. Nici gând. Am cerut colegilor de la USR funcţionarea Alianţei. Am cerut ca orice negociere cu PNL să fie făcută doar în Alianţă (nu de catre unul dintre partide sau de către vreun candidat independent), atât timp cât avem o alianţă. Nu cred că am cerut prea mult.

De ce eu unul vreau sa continue Alianța USR PLUS şi să funcţionăm deja ca un partid? E simplu: forţa politică constituita din USR şi PLUS este singura care poate opri un nou dezmăţ, o noua ciumă, de data asta de altă culoare", a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

"Nu am intrat în bâlciul ăsta numit politică pentru vreo funcţie"

"Nu am intrat în balciul ăsta numit politica pentru vreo funcţie. Nu am nevoie de politică, nici eu, nici ceilalţi aproape 20.000 de membri PLUS. Vreau doar ca timpul şi energia investite aici - în Alianţa USR PLUS în ultimul an şi jumătate - să conteze. Şi nu vreau să am nimic de-a face cu felul în care s-a făcut politica pana acum. Poate astăzi e destul să ne dorim să scăpam de PSD. Mâine ne vom întreba cum am putut să cerem atât de puţin de la noi înşine", transmite Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel