Vlad Cosma: Kovesi a fost foarte mult mințită - UPDATE

Fostul deputat Vlad Cosma, marți, 27 februarie, a făcut o serie de declarații.

"M-au citat în calitate de martor, nu știu să vă spun cum își desfășoară domnii procurori audierile", le-a spus Vlad Cosma jurnaliștilor marți, 27 februarie. "Domnul Negulescu minte, așa cum a făcut dintotdeauna", a mai spus acesta.

De asemenea, în opinia acestuia, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost mințită. "Doamna Kovesi cred că a fost foarte mult mințită de acești patru procurori. Eu nici astăzi nu cred că dânșii s-au dus la șefa lor, cu toate că domnul Negulescu așa susținea. (...) Nu cred că s-au dus să informeze mai departe", a zis acesta.

"Le depun la dosar"

"Nu dețin înregistrări decât cu oamenii care au încercat să-mi facă rău", a mai spus Vlad Cosma. "La acest moment, le depun la dosar. Nu există înregistrări în care eu să nu apar", a adăugat acesta.

"Sunt martor în mai multe dosare. Sincer să vă spun, nici eu nu mai știu în câte", a mai declarat Vlad Cosma.

[citeste si]  

UPDATE: Am depus documente, am făcut un proces verbal şi urmează să fiu audiat. (...) Documente scrise şi poze. (...) Înţeleg că IJ s-a sesizat în legătură cu dezvăluirile pe care le-am prezentat în spaţiul public. O să depun aceleaşi documente. Sunt foarte mulţi martori care au declarat în diverse instanţe despre abuzuri şi metode ilegale folosite. (...) Săptămâna viitoare am sa dau o declaraţie completă. (...) Vreau să se facă dreptate, a spus Cosma la ieşirea de la PG, adăugând că a fost citat şi la Inspecţia Judiciară pentru ora 13.00.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel