Viorica Dăncilă - Antonio Tajan, Bruxelles. "Provocările la care trebuie să răspundă România"

Rodica Mitu / 20 feb 2018 / 17:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Viorica Dăncilă s-a întâlnit, marţi, cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajan.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după întâlnirea pe care a avut-o la Bruxelles cu preşedintele Parlamentului European, că a discutat cu acesta despre preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene, pe care România o va prelua la 1 ianuarie 2019.

'Am vorbit despre preşedinţia română la 1 ianuarie 2019, despre provocările la care trebuie să răspundă România', a spus Dăncilă. Ea şi-a exprimat convingerea că o colaborare 'corectă, transparentă' între Guvernul de la Bucureşti şi preşedintele Parlamentului European va aduce 'un plus de valoare' când România va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. 

[citeste si] 

Vizită la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dăncilă efectuează, în această perioadă, o vizită oficială la Bruxelles, ocazie cu care va avea, marţi şi miercuri, o serie de întrevederi cu înalţi oficiali europeni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul se va întâlni cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Totodată, prim-ministrul Viorica Dăncilă va discuta şi cu comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26