Vinete, rețetă delicioasă cu cașcaval. Bonus: e ușor de pregătit!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a spus cum se pregătește o rețetă delicioasă ce conține vinete.

Rețeta se numește „Turnuleț de vinete” și a fost prezentată de Vlăduț la Antena 1.

Aveți nevoie de:

vinete

sare

ouă

făină

ulei

cașcaval

parmezan

pesmet

sos de roșii

brânză telemea

Sos pesto roșu:

busuioc

sare

piper

parmeza

nulei de măslin

esos de roșii

Mod de preparare

Vinetele se feliază în rondele de 2,5-3 cm și se adaugă sare. Se lasă la deshidratat zece-12 minute. Apoi, se trec rondelele de vinete prin făină, prin ouăle bine amestecate cu sare și piper, prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.

Se scot vinetele prăjite și apoi se așază câte o felie de cașcaval pe fiecare felie de vânătă.

Pentru sosul pesto roșu, se pisează frunze de busuioc cu sare și piper, apoi se adaugă ulei de măsline. Se adaugă suc de roșii, după gust, și parmezan răzuit.

Rondelele de vinete gratinate cu cașcaval se așază una peste alta, sub formă de turnuleț, reconstituind astfel vinetele întregi, notează a1.ro. Se servesc turnulețele de vinete cu parmezan, brânză telemea și sosul pesto, roșu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel