„Vine Mântuitorul”. Maria Ghiorghiu: Văd o siluetă albă și strălucitoare

Rodica Mitu / 07 noi 2018 / 10:05 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

„Vine Mântuitorul”, spune Maria Ghiorghiu, cunoscută drept femeia ce a prezis drama de la Colectiv.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor în stânga mea un Cer ca un amurg, încă era lumină afară.

Brusc, fraților, din Cerul acesta ca un amurg sau din Cerul acesta plin de ceaţă coboară într-o secundă (nu mai mult) un Tunel orbitor de lumina ca de Soare. Lumina s-a revărsat într-o secundă pâna la Pământ, s-a fixat pe pământ precum am fixa noi picioarele unei scări atunci când ne urcăm pe acoperiș. Din Cerul Sfânt, a început să curgă un Tunel de Lumină albă, orbitor de strălucitoare. Era ca o scară de SORI albi orbitori, scară ce s-a fixat bine în Pământ, ca un magnet s-a lipit de pământ.

Era gata să pună primul pas...

În pragul Luminii din Cer, văd O Siluetă albă și mai strălucitoare decât Lumina pe care urma să pășească pânâ la pământ. Silueta de un alb orbitor de strălucitor stătea în picioare și era gata să pună primul pas ca să iasă prin Poarta Cerului sfânt, și să pășească pas cu pas pe Tunelul de Lumină care făcea legătura cu pământul, ca să se îndrepte spre Pământ. Această Silueta era chiar IISUS HRISTOS, DOMNUL și DUMNEZEUL nostru al tuturor. Avea părul castaniu și inelat, lunguţ până pe umerii Săi prea sfinți.

Mântuitorul nostru drag și Prea Iubit era gata să vină pentru a Doua oară pe pământ, era gata ca să vină în Noul Său Ierusalim - ROMÂNIA ADEVĂRULUI DUHULUI SFÂNT! Totul a durat câteva secunde bune, simțeam căldură catifelată și extrem de plăcută a Izvorului de Lumina Cerească, și-abia așteptam ca MÂNTUITORUL LUMII să ajungă pe Pământ, și nu pe orice bucată de pământ, ci pe pământ românesc.

Dragii mei, chiar dacă ni se pare că mai este vreme lungă până la Venirea Sa, totuși, trebuie să ne gândim că-n ultimul timp Mesajele cu și despre Venirea Lui Iisus Hristos au fost și sunt foarte dese.

Da, IISUS va veni, dar va veni așa precum vine ploaia pe timp de vară, fără nori, adică într-o clipă fără ca nimeni să se aștepte”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal, miercuri.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23