Viitorul-Dinamo. Neagoe: O umilință! Nu cred că voi mai trăi așa ceva. Îmi asum

Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB
Eugen Neagoe. foto: @FCDinamoOfficial - FB

Dinamo a fost spulberată de Viitorul, 5-0 la Ovidiu, în prima etapa a noului sezon de Liga 1.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo a vorbit despre înfrângere. Contestat de fani încă din primul minut, Neagoe spune că își asumă rezultatul.

„Nu avem niciun alibi. Nu putem să vorbim despre absolut nimic. Într-adevăr a fost o rușine tot ce a fost pe teren în această seară. Încă din primul moment nu m-au dorit (n.r. suporterii). Din ce îmi aduc eu aminte, de doi ani Dinamo nu a intrat in play-off si eu am spus că voi face tot ce îmi stă în putință să ajungem acolo.

În seara asta am trăit o umilință. Nu credeam că voi trăi așa ceva. Nu m-am gândit la demisie. Este primul joc. Într-adevăr, am pierdut într-o manieră rușinoasă, dar eu sunt convins că lucrurile se vor îndrepta. Urmează un meci important și cu o victorie astfel vor sta lucrurile și moralul jucătorilor.

Nu a mers absolut nimic. A fost o rușine și îmi asum tot ce s-a întâmplat. Îi felicit pe cei de la Viitorul. Bravo lor, au meritat! Au avut atitudine și ambiție, ceea ce le-am cerut și eu jucătorilor mei. După golul doi, jucătorii nu au mai avut pic de încredere, au greșit toate mingile, nu au făcut marcaj, nu au făcut nimic. Viitorul a meritat victoria", a spus Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel