VIDEO EMOȚIONANT pentru Kobe Bryant. Omagiu pe scena Premiilor Oscar

Kobe Bryant a fost omagiat la Gala Premiilor Oscar alături de alte mari personalități, printr-un video extrem de emoționant.

Baschetbalistul Kobe Bryant a fost omagiat la Gala Premiilor Oscar. Când Billie Eilish a interpretat „Yesterday", în fundal a rulat un montaj cu toate personalităţile care şi-au pierdut viaţa în ultimul an, iar filmulețul a început cu o fotografie a baschetbalistului.

A rulat un montaj cu toate vedetele moarte în anul 2019

 

Kobe a fost omagiat în timpul segmentului „In memoriam" din cadrul Premiilor Oscar.

În timp ce Billie Eilish interpreta piesa „Yesterday" a formaţiei Beatles, în fundal rula un montaj cu toate personalităţile care şi-au pierdut viaţa în ultimul an.

Filmuleţul a început cu o fotografie a baschetbalistului, alături de un citat al său: „Viaţa este prea scurtă să renunţi şi să fii descurajat. Trebuie să mergi mai departe. Trebuie să continui".

Kobe Bryant a câştigat Premiul Oscar pentru "Cel mai bun scurt metraj de animaţie"

 

Bryant a devenit celebru în urma performanţelor sale de pe terenul de baschet, dar, recent, sportivul a avut legături şi cu lumea Hollywood-ului. În 2018, Bryant a câştigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun scurt metraj de animaţie pentru „Dear Basketball".

Kobe Bryant a scris, a produs şi a narat scurt metrajul animat „Dear Basketball", care este bazat pe o poezie scrisă de baschetbalist când şi-a anunţat retragerea din NBA. Filmul explorează ce a însemnat baschetul pentru Bryant şi, de asemenea, parcursul său de la un simplu copil la un adevărat titan al acestui joc.

Bryant va fi inclus în segmentul „In memoriam"

 

Producătoarea Oscarurilor, Stephanie Allain, a anunţat recent că Bryant va fi inclus în segmentul „In memoriam": „Cred că este limpede că Kobe Bryant a fost parte din comunitatea de film şi, ca urmare, va fi omagiat în segmentul In Memoriam".

Regizorul Spike Lee i-a adus şi el un tribut marelui jucător de baschet. Acesta a îmbrăcat un costum Gucci, în culorile echipei L.A. Lakers, violet şi auriu, pe care era imprimat numărul făcut celebru de Bryant, 24, citează Mediafax.

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa într-un accident de elicopter, la data de 26 ianuarie. În acelaşi accident, a pierit şi fiica acestuia, Gianna, şi alte şapte persoane.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25