Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, prezentatorii noii emisiuni de la Kanal D

''Vulturii de noapte''
''Vulturii de noapte''

Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu vor prezenta, din toamnă, noul format de televiziune ''Vulturii de noapte'', de la Kanal D.

Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, prezentatorii Vulturii de noapte. Kanal D face o serie de schimbări în grila de toamnă. Una dintre acestea este noul late night show, Vulturii de noapte, prezentat de Victor Slav și adevărații vulturi ai primului sezon Exatlon, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

“Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la <Exatlon>; înainte de acel show, eu nici măcar nu știam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonăm pe toate planurile. Acest nou show pe care îl vom prezenta, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a spus Giani Kiriță.

“Asocierea între noi trei va fi clar, demnă de Oscar! Eu cu Giani Kiriță ne cunoaștem foarte bine pentru că am petrecut foarte mult timp împreună, într-o perioadă foarte scurtă. Cred că Victor Slav, de cealaltă parte, este cel care ne va ține pe linia de plutire și va contrabalansa situația, atunci când va fi cazul. Așa că aceste ingrediente vor da naștere unui spectacol pe cinste”, a povestit Cătălin Cazacu.

Victor Slav, cooptat de 'Vulturi' în echipa lor 

“Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potrivește perfect și în care ne vom pune în valoare punctele forte care ne caracterizează. Va fi un format TV unic pe piața media din România care va revoluționa tot ceea ce înseamnă această industrie. De abia aștept reîntâlnirea cu fanii noștri, să îi binedispunem și să le aducem zâmbete pe chip”, a adăugat Victor Slav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel