VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT. Kelemen Hunor: Temă electorală

Kelemen Hunor consideră că tema lansată de Traian Băsescu cu privire la Victor Ponta este una electorală, pentru că "nu a văzut dovezi" din care să rezulte că premierul ar fi fost ofițer sub acoperire.

VEZI ȘI: Pavel Abraham, ipoteze ȘOC legate de scandalul Băsescu-Ponta

"Dacă ar fi făcut această afirmație domnul președinte acum două luni, acum un an și jumătate sau eventual în 2012, când l-a numit prima dată pe Victor Ponta în funcția de prim-ministru, atunci aș fi zis că trebuie să vedem care este adevărul și cu documente. În campania electorală consider că este o temă electorală și nu am văzut dovezi, pentru că nu este o dovadă să spui că așa ai văzut, așa ai auzit, trebuie să vii totuși cu niște dovezi. El (Traian Băsescu n.r.) spune că a fost ofițer acoperit, Victor Ponta zice că nu a fost ofițer acoperit", a declarat Kelemen Hunor, marți seară, la lansarea albumului intitulat Nightfall, al autorilor Reszegh Botond și Dragoman Gyorgy.

Kelemen Hunor a adăugat că, "din păcate", se discută despre teme lansate "care nu au nicio legătură cu viitorul României, cu proiectul de țară, cu o viziune despre viitorul României".

Întrebat de când crede că deține Traian Băsescu aceste informații, liderul UDMR a spus că nu știe acest lucru, dar face "pur și simplu deducții logice". "Vorbea la un moment dat (n.r. Traian Băsescu), acum două luni de zile, de un posibil candidat care are o povară, un astfel de bagaj pe spate, dar nu a spus cine. Ne spune doar când crede el că va veni momentul. Trebuia să spună atunci", a mai afirmat Kelemen Hunor, arată Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel