Veste bună pentru blatiștii RATB-ul

Controlori-RATB-FOTO-evz_ro_
Controlori-RATB-FOTO-evz_ro_

Potrivit unui nou proiect întocmit de Regia Autonomă de Transport Bucureşti, bucureștenii care călătoresc cu RATB-ul nu vor mai fi amendați dacă vor fi prinși fără abonamente sau carduri.

Autor: Avram Ana-Maria

Astfel  călătorii vor avea două posibilități: părăsesc mijlocul de transport fără nicio amendă sau achiziţionează titlul de călătorie dacă vor să îşi continue drumul.

„În urmatoarele luni, avem în plan implementarea unui proiect pilot prin care ne dorim ca publicul călător să conştientizeze importanţa achiziţionării titlului de călătorie.În acest sens, pe o linie de transport RATB, pentru o perioadă determinată, călătorii găsiţi fără abonamente sau carduri validate vor fi invitaţi de controlorii noştri să coboare din mijlocul de transport sau sa achizitioneze titluri de călătorie dacă îşi doresc să-şi continue călătoria.

În momentul demarării proiectului pilot, vă vom invita să observaţi cum funcţionează, ajutorul dumneavoastră fiind major, deoarece considerăm că succesul depinde şi de cât de bine va fi informat călătorul.", se arată în comunicatul Regiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel